Жителі села Деревні хочуть маршрутку по графіку

У жителів віддаленого села в основному дві проблеми: погані дороги та проблемні водії на маршрутках. Питання: « чи приїде ця маршрутка?» непокоїть жителів села Деревня, що на Жовківщині вже тривалий час. Змінюються перевізники, а ситуація незмінна.

 «Ті маршрутки їздять, як їм хочеться»  - нарікають місцеві жителі

Зі слів селян стало відомо, що перевізник нехтує графіком, тому що йому мало пасажирів.

«Люди вже втратили довіру до маршруту №386, тому і з села та до села добирається хто як може:авто, підвода, велосипед» - каже пані Марія.

Так до прикладу у неділю 6 липня  о 17.30 рейсу не було

«У неділю часто водій в рейс не виїжджає - свято.» - жартують місцеві жительки.

 А  на Івана Купала свято продовжилось, хоча о 8 ранку сумлінні працівники поспішали на роботу. В результаті їх чекала кілометрова прогулянка до Туринки.

Сільський голова Володимир Свирид свято переконував журналістів, що у неділю машина була на ремонті, а про «зірваний» понеділковий рейс йому невідомо.

«Усе, що говорять тут люди лише наклеп. Маршрутка намагається їздити згідно графіку, а не їздить лише тоді, коли ламається» - каже сільський голова.

Зі слів Володимира Степановича, маршрут обслуговує одна машина, тому коли вона раптово зламається, тоді одного  чи двох рейсів може не бути. Якщо ж водій їде на плановий ремонт, то у такому випадку маршрут обслуговує інша машина.

«А що робити? У перевізника лише одна машина, яка обслуговує рейс. І до того часу була така ж ситуація, хоча перевізники, які обслуговують  маршрут змінюються. Чому ніхто не говорить, що квиток до Львова вартує 9 гривень, а солярка 15! А запчастини до авто теж мають свою ціну, а тут якась одна жіночка пожалілась і трагедія.» - каже сільський голова.

Як стало відомо зі села маршрутка має п’ять виїздів: 5.30, 8.10, 9.45, 15.00, 19.10

І чотири зі Львова о 7.00, 13.00, 17.30

Нажаль, на автобусній зупинці жодної інформації про графік руху немає.

«А для чого, усі прекрасно знають, коли їде маршрутка» - додав сільський голова.

Згідно з розпорядженням голови Львівської ОДА, з 4 липня було підвищено вартість квитка на проїзд. Але чи покращиться якість перевезення-час покаже.

 Ірена Савчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: