За минулу добу українська авіація знищила п'ять таборів терористів, - Міноборони

Протягом останної доби літаками ЗСУ було знищено п'ять баз терористів та три "Гради".

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Міноборони.

"Перший авіаудар авіації було нанесено по опорному пункту терористів в районі населеного пункту Лисичанськ. Внаслідок чого уражено скупчення бойовиків, а також озброєння і техніку.

Другий прицільний авіа удар військові льочки завдали по базі бойовиків в районі населеного пункту Гольмовський, Горлівського району. Там приміщення спеціалізованої школи терористи обладнали під свої казарми. Авіацією було знищено до 30 терористів, 2 установки РСЗВ БМ-21 "Град", 2 одиниці ЗУ-23-2 та до 6 одиниць броньованої бойової техніки.

Третій авіаудар нанесено в районі скупчення бойовиків поблизу населеного пункту Ровеньки. Льочиками було знищено до 10 бойовиків, знешкоджено реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" та виведено з ладу декілька одиниць броньованої техніки.

Четвертий авіаудар було здійснено по базі бойовиків в районі населеного пункту Торез. Дані щодо знищеної техніки та живої сили бойовиків уточнюються.

П‘ятий авіаудар літаки Повітряних Сил Збройних сил України нанесли в районі кургану Савур-могила, що неподалік Донецька. Авіацією уражено опорний пункт, де були скупчені терористи, бойову броньовану техніку та склади з боєприпасами і зброєю. Дані уточнюються.

Також протягом дня проведено повітряну розвідку і виконано 7 літаковильотів винищувальної авіації на прикриття угрупувань військ (сил АТО).

1 літаковиліт було здійснено на забезпечення зв’язку та управління військами (силами АТО).

Загалом протягом доби авіацією Повітряних Сил Збройних Сил України виконано 16 літаковильотів", - передає прес-служба оборонного відомства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: