Бійцям під Зеленопіллям досі не надано жодного підкріплення, - дружина офіцера

Бойових дух українських військових на дуже високому рівні і вони готові надалі обороняти Україну від агресора.

Про це на прес-конференції заявила дружина офіцера 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, який перебуває в зоні АТО Неля Васюта, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Я говорила із чоловіком вчора ввечері і сьогодні зранку і він просив передати, що військові готові боротись до перемоги. Цієї ночі знову відбувся обстріл військових під Зеленопіллям. На жаль, точного місця розташування чоловік не каже, але я розмовляла із Владиславом Селезньовим і він мені підтвердив цю інформацію. Сказав, що вони знищили багато бойовиків і два КамАЗи техніки», - повідомила дружина офіцера.

Вона також додала, що уже пішла четверта доба після смертельного обстрілу «Градом». Другої ночі військових також обстрілювали «Градом», а третьої ночі був мінометний обстріл.

«Хлопці не сплять, бо там постійно тривають бойові дії. Ускладнює ситуацію те, що станом на сьогодні, 14 липня, на 10 ранку їм досі не надано жодної допомоги і підкріплення. З повітря їм скинули бронежилети, але допомоги немає. Цю інформацію також підтвердив Селезньов», - розповіла дружина офіцера.

Вона додала, що після її виступів у пресі військове керівництво «у грубій формі зробило зауваження чоловікові, але бійці кожного дня підходять і дякують та просять не припиняти комунікації із пресою».

«Їм потрібні засоби зв’язку, рації, прилади нічного бачення. Велика проблема також полягає у тому, що у хлопців згоріли майже усі особисті речі. У них обмаль води, тому вода їм також потрібна. У той момент, коли був обстріл – вони спали, а це сталось о 4 30 – 4 40 ранку. На ходу вони повибігали із палаток і потрапили під осколки. Частина залишилась пораненими, а частина не добігла до окопів. Зараз же люди чотири доби живуть без води, щоб помитись і без жодного підкріплення», - повідомила дружина офіцера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: