Інтер Суперкубок України завтра виставлять перед Ратушею

Завтра, 17 липня, о 12.30 год у Львівській міській раді відбудеться прес-конференція та презентація Інтер Суперкубку України, за який 22 липня змагатимуться футбольні клуби «Шахтар» і «Динамо». Після прес-конференції кубок буде урочисто винесено та розміщено на площі Ринок, щоб кожен охочий міг сфотографуватись біля трофею, повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомили організатори, Кубок буде виставлено на площі Ринок біля входу в Ратушу між двома левами протягом чотирьох днів з четверга по суботу з 14.00 до 18.00 години. Тож кожен охочий матиме змогу сфотографуватись біля трофею.

Нагадаємо, що 22 липня о 21.00 годині на стадіоні «Арена Львів» проходитиме матч за Інтер Суперкубок України між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ).

Вартість квитків на матч становить від 50 до 300 гривень, залежно від сектора стадіону.

Будуть також і квитки з доступом до ресторану стадіону. Вартість страв та напоїв, а також одна автоперепустка на два квитки, включені до вартості квитка: 600-700 грн.

Можна також замовити квитки до скай-боксів стадіону. Вартість страв та напоїв, так само як і паркування на території стадіону, а також одна автоперепустка на два квитки, включені до вартості квитка: одне місце у 12-місній ложі – 2100 грн., весь скай-бокс цілком (12 місць) – 25200 грн.

Квитки вже можна придбати у касах стадіону «Арена Львів», в Інтернеті – на сайті gastroli.ua та у точках продажу компанії gastroli.ua у м. Львові. Один покупець має можливість придбати максимум 5 квитків.

Відповіді на всі запитання стосовно придбання квитків (окрім колективних замовлень) можна отримати у контакт-центрі компанії gastroli.ua: 0-800-507-577 (дзвінки безкоштовні). З приводу колективних замовлень прохання звертатися до Прем’єр-ліги за телефоном: (044) 246-66-60, e-mail: [email protected]. Рішення щодо можливого відхилення колективного замовлення в цілому чи частково є остаточним.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: