З водієм трамвая, якому стало погано під час роботи на маршруті, все гаразд, - ЛКП «Львівелектротранс»

Завдяки уважним та відповідальним пасажирам електротранспорту та злагодженим діям водіїв трамвая, диспетчерам та ревізорам вдалося запобігти трагедії. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

У суботу, 12 липня, приблизно о 9:00 год водій трамваю №9 Ганна Лищишин відчула слабкість. Вона зупинилася. До неї підійшла молода жінка та представилася терапевтом з Одеси. Жінка також зауважила проблеми із тиском у пані Ганни і одразу ж пішла до найближчої аптеки за ліками. У той же час проїжджаючи маршрутом, інша водій попередила центрального диспетчера, яка викликала швидку та ревізора на підмогу.

«Я дуже вдячна цій жіночці з Одеси та нашим працівникам, які мені допомогли і підтримали у цій нелегкій ситуації», - зізнається Ганна Лищишин, водій трамвая першої категорії.

Зараз пані Галина знаходиться на лікуванні у стаціонарі та проходить необхідні обстеження.

«Прекрасно знати, що клятву Гіппократа не ділять за територіальними ознаками. Адже справжній лікар прийде на допомогу завжди, коли буде у ньому потреба. Ми щиро вдячні цій жінці з Одеси, а також нашим працівникам, які оперативно вирішили це питання. Зрештою так, як вони роблять щодня, адже дорожня ситуація у Львові останнім часом бажає кращого», - зазначив Володимир Карпа, в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: