Кличко знайшов менеджера для управління Києвом

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що його команді потрібні кризові менеджери, щоб систематизувати роботу  в місті. І таким він бачить Ігоря Никонова, кандидатуру якого на призначення своїм першим заступником Кличко вніс до Кабінету міністрів. За словами Кличка, Никонов вже передав керування своїми бізнес-справами, передає Радіо Свобода.

«Ті проекти, які робив Никонов, та ж «Ocean Plaza», на мою думку, покращують місто. Він брав об'єкти і будував, а сьогоднішній день передав бізнес-керування і бізнесом більше не займається. Ми займаємося 24 години на добу Києвом, це наразі ключове завдання», – сказав він в ефірі Радіо Свобода.

Міський голова закликав тих, у кого є претензії щодо призначення першим заступником Никонова, звертатися безпосередньо  до нього.

6 червня Кличко представив керівником групи своїх радників забудовника Ігоря Ніконова, президент групи компаній «К.А.Н. Девелопмент». Група «К.А.Н. Девелопмент» збудувала низку комплексів у столиці. Зокрема, Diamond Hill, «Паркове містечко», ТРЦ Ocean Plaza, «Комфорт Таун», Arena City, офісний центр «Парус» та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: