П’ятак взяв участь в семінарі щодо роботи в електронній системі «Галерея послуг» Львівщини

У середу, 16 липня, відбувся другий навчальний семінар для адміністраторів центрів надання адміністративних послуг, працівників суб’єктів надання адміністративних послуг/дозвільних органів з питань роботи в електронній системі «Галерея послуг» Львівської області.

Учасниками навчання були близько 60 працівників органів виконавчої влади. Проводив семінар департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації за участі заступника голови Львівської обласної ради Валерія П’ятака та експертів-розробників електронної системи (м. Київ), повідомила прес-служба ЛОР

Навчальний семінар проводився в рамках проекту «Партнерство для прозорості влади», який реалізовується в рамках співпраці Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Фонду «Східна Європа» та Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Для впровадження електронної системи «Галерея послуг» на спільному засіданні робочої групи обласної державної адміністрації та обласної ради було відібрано 8 пілотних центрів надання адміністративних послуг. До числа пілотних увійшли центри надання адміністративних послуг міст Дрогобич та Новий Розділ, Буського, Кам’янка-Бузького, Золочівського, Перемишлянського, Старосамбірського та Яворівського районів.

Слід підкреслити, що однією з основних функцій електронних сервісів є робота інтернет-порталу «Галерея послуг» Львівської області. На зазначеному порталі кожен громадянин може отримати інформацію про адміністративні послуги, які надають ЦНАПи, а також вся необхідна інформація для їх отримання (переліки документів необхідних для отримання послуг, зразки заяв, терміни отримання послуг).

Кожен громадянин зможе зареєструватися, створити особистий електронний кабінет громадянина та звертатися до адміністраторів за консультаціями в електронному вигляді.

Відзначимо, що впровадження електронної системи є головним напрямом реалізації принципу «сервісної» держави – держави для громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: