Терористи на українській землі спричинили горе міжнародного масштабу, - Колодій

         Голова Львівської обласної ради Петро Колодій висловлює слова жалю та співчуття з приводу жахливої події, яка сталася 17 липня біля міста Торез Донецької області – впав цивільний літак, на борту якого перебувало 298 громадян різних країн світу, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Голова Львівської обласної ради відзначив, що за достовірною інформацією багатьох джерел, причиною авіакатастрофи стала атака проросійських терористів з «ДНР», які влучили ракетою по літаку авіакомпанії «Малайзійські авіалінії» Boeing 777, що перевозив майже 300 іноземних громадян, з яких 80 (!) – діти.

Петро Колодій наголосив на тому, що громада Львівщини глибоко сумує та висловлює слова жалю з приводу загибелі великої кількості людей на сході України – як іноземних громадян, які були на борту збитого терористами літака Boeing 777, так і наших земляків, які, захищаючи територіальну цілісність України, також  гинуть від рук проросійських бойовиків.

«Жахливими наслідками цих нелюдських дій терористів, які, очевидно, продиктовані Кремлем, шокований весь цивілізований світ. Нині людство у скорботі за загиблими. Скільки ще потрібно смертей і доказів, аби всі зрозуміли, що на території України розпочалися справжні військові дії! Про які перемовини, а, головне, про що можна домовлятися з тими, хто вбиває наших військових та іноземних громадян?

Злочинна і зухвала діяльність як бандитів і терористів, так і їхніх господарів з Кремля, врешті має бути зупинена не лише Україною, але й світовим співтовариством! Не можна гаяти ані хвилини – настав час приймати рішення, які врешті зупинять війну та агресію іноземного окупанта в Україні!», – наголосив Петро Колодій.

         Довідка.

17 липня 2014 року орієнтовно о 16.20 зник з екранів радарів літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії» Boeing 777, який здійснював рейс МН17 за маршрутом Амстердам – Куала-Лумпур. Літак, на борту якого знаходилося 298 громадян іноземних держав, впав поблизу міста Торез Донецької області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: