Сьогодні у Львові повідомляли про замінування площі та ресторану

Сьогодні, 19 липня, у Львові на лінію «102» надійшла інформація про те, що на одній із площ міста та у ресторані в центрі нібито є вибухівка.

Про це у коментарі ІА ZIK повідомила начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Вона розповіла, що близько 10.20 на номер 102 зателефонував чоловік, назвавшись «патріотом України», і повідомив, що замінована площа Святого Теодора.

«На місце події виїхали всі оперативні служби: слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи, представники інших підрозділів», – зазначила С. Добровольська.

Вона додала, що об 11.50 надійшов ще один дзвінок. Цього разу чоловік назвав себе «бійцем Національної гвардії». Він сказав, що замінований один із ресторанів у центральній частині міста.

«Вибухотехніки та експерти ретельно перевірили і приміщення ресторану, і площу Святого Теодора, і прилеглу до цих об’єктів територію, однак вибухонебезпечних предметів не виявили. Зараз правоохоронці здійснюють всі заходи, аби встановити особи чоловіків, які телефонували», – повідомила С. Добровольська і додала, що у міліції з’ясовують також, чи дзвонила одна особа, чи дві.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Ці факти внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: