У Дрогобичі відбувся фестиваль короткометражок (відео)

У Дрогобичі відбувся фестиваль короткометражного імпровізаційного кіно Fast Film Festival (Конкурс короткого кіно). Така мистецька подія в місті відбулась вперше, та пройшла, напрочуд, успішно. В конкурсі взяло участь близько двох десятків команд з Дрогобича, Львова, Самбора та Борислава. Конкурс розпочався о 8 ранку з оголошення теми, яка була одна для всіх —«Хто б міг подумати». Учасникам фестивалю дісталось нелегке завдання: за декілька годин придумати, відзняти та змонтувати свою короткометражку. Жанрове різноманіття робіт та креативність команд не могли не вразити. Були фільми як серйозні, філософські , так і легкі, комедійні, проте не без змісту.

Я, будучи учасником фестивалю, не можу лишити поза увагою високий рівень організації даного заходу. Організаторами виступили Ярослав, Роман та Антон Проціви. Це люди, які горять бажанням робити добрі справи та змінювати світ на краще і запалюють цим полум'ям інших.

Завершився конкурс о 19:00 переглядом стрічок та нагородженням команд. Гран-прі у розмірі 500 гривень отримала команда "Риба". Решта команд також були нагороджені цікавими призами у наступних номінаціях: номінація — Краща операторська робота — команда "recart", номінація — Краща режисура — "SHOT-film", Глядацькі симпатії - "BezNazvy", номінація Креативність - "Мангусти", номінація від журі — "Перлина Карпат"—"R-BROTH".

Ще раз побачити фестивальні роботи зможете 18 липня (п'ятниця) о 20.00 в антикафе "БігБен". Також фестивальні роботи будуть "крутитися" в "Локалі".
Дякуємо організаторам та спонсорам за можливість проявити себе у жанрі кіно-імпровізацій та поділитися своїми думками і креативом.

Надіюсь, що даний фестиваль стане хорошою літньою традицією Дрогобича.

Роман Щербан, Дрогобич

ДЕЯКІ КОНКУРСНІ РОБОТИ

Короткометражна стрічка "ЛИСТ ДО МАТЕРІ"
"RecHouse Studio" спільно з "DS SТUDIO" під спільною назвою "History Makers"

У створенні фільму брали участь - Арсен Ільєнко (режисер/ідея/оператор/монтаж), Дмитро Сенишин (режисер/ідея/оператор/монтаж/актор), Юра Рихлик (ідея), Марта Ільєнко (голос за кадром), Мар'яна Сенишин (актор), Олег Ільєнко (актор

Команда GP Art studio (м. Борислав)
Фільм створювали: Ярослав Пиж, Максим Гнатик, Юлія Прус

Стрічка "ЩО ХТО МІГ БИ ПОДУМАТИ, ЩО Я ПЛАСТИЛІН"
Команда "МАНГУСТИ"
Над фільмом працювали: Роман Шпильчак, Михайло Куспись, Арсен Петришин
Приз за креативність

R-BROTH

"Ми зараз у стані війни. Гинуть наші друзі. Їм і присвячено цей фільм."
Олег Дьорка

Стрічка "ПЕРЕЖИТИ"
актори: Лана Шатанова, Ернест Ощипок
оператори: Володя Royko (і монтаж), Віталій Темнюк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: