Результати незалежного аудиту вартості проїзду у Львові оприлюднять у п’ятницю, - Собенко

Прокуратура не знайшла порушень при збільшенні вартості проїзду у маршрутках Львова на 50%

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради у п’ятницю будуть оприлюднені та донесені до широкої громадськості результати незалежного аудиту вартості проїзду у маршрутках Львова.

Про це під час ефіру програми «Вечір у Львові» заявив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ігор Собенко, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Собенко наголосив, що ця інформація повинна була бути оприлюдненою до 18 липня, однак зараз вона узагальнюється і буде оприлюднена у кінці тижня.

Натомість голова Асоціації перевізників Львівської області Іван Велійка додав, що ряд громадських організацій Львівщини звернулись у прокуратуру із проханням перевірити законність встановлення вартості проїзду у маршрутках Львова у розмірі 3 гривні.

За словами Велійки, на усіх транспортних підприємствах Львова проведені перевірки спільно із Інспекцією цін та Фінансовою інспекцією Львівської області (КРУ) і не виявлено порушень чинного законодавства щодо збільшення вартості проїзду у Львові.

«Зараз залишається дочекатись результатів незалежного аудиту розрахунків вартості проїзду у маршрутках», - сказав Велійка. Він додав, що цей аудит проводився незалежно без участі транспортних підприємств – перевізників.

Велійка також додав, що важливо, щоб до цього процесу було залучено якомога більше громадських організацій - щоб потім не виникало жодних питань щодо збільшення тарифу

Як повідомляв Дивись. Інфо, аудит проводить ГО «Експерт-груп»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: