Садового попросили не лізти у справи Одеси

Одеський міський голова Геннадій Труханов заявив на зустрічі з проросійськими активістами Куликового поля, що попросив мера Львова не вказувати, які пам'ятники ставити в Одесі.

Про це в понеділок, 21 липня, повідомив сайт «Траса Е-95», пише Преступности.НЕТ

Львівські депутати хочуть заслухати Садового і Шемчука щодо Грибовицького сміттєзвалищаТак, проросійські активісти Куликового поля влаштували під будівлею одеської мерії акцію протесту проти ліквідації комунальними службами імпровізованого меморіалу жертвам пожежі в Будинку Профспілок 2 травня цього року. Міський голова Одеси Геннадій Труханов запросив активістів на розмову, в ході якої заявив, що попросив мера Львова Андрія Садового не вказувати, які пам'ятники ставити в Одесі.

«Я сказав йому - у нас є позиція, це наша історія. Ми поважаємо вашу позицію і не говоримо вам, що вам там робити у Львові! І не треба нам ніколи зі Львова говорити, що нам робити в нашому місті», - сказав мер Одеси.

Варто відзначити, що проросійські активісти дорікнули Труханову в тому, що він «здає місто бандерівцям». У відповідь одеський мер заявив, що ніколи не «подарує місто ніяким ... тим, кого ви маєте на увазі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: