У Львівській ОДА відзначили кращого спортсмена (фото)

17 липня у приміщенні Львівської облдержадміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації Юрія Підлісного відбулося засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області.

В межах заходу, який проводився під головуванням заступника голови відділення НОК у Львівській області, начальника управління молоді та спорту ЛОДА Юрія Майбороди було відзначено кращих спортсменів травня та червня, а також обговорено питання реформування системи фізичної культури і спорту в Україні.

Так, кращим спортсменом Львівщини за результатами червня 2014 року став студент-веслувальник другого курсу Львівського державного училища фізичної культури Тарас Міщук, який у червні став призером чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді віком до 23 років.

За підсумком травня нагороду присудили Павлу Коростильову, який тріумфував на міжнародному турнірі з кульової стрільби у Чехії, виборовши декілька медалей різного ґатунку. Через травму Павла та його відсутність нагороду отримувала його мати та особистий тренер Валентина Коростильова.

Приємно, що обидва спортсмени, які стали кращими за підсумками травня та червня, представляють спорт системи освіти Львівщини, адже навчаються у Львівському державному університеті фізичної культури.

Після відзначення кращих спортсменів учасники наради обговорили питання реформування системи фізичної культури та спорту України. Одним із виступаючих в межах обговорення питання був начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович. У своєму виступі А.Ігнатович звернув увагу присутніх на проблемне питання погашення кредиторської заборгованості дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних товариств та запропонував ініціювати віднесення статті витрат “Фізична і спортивна підготовка учнівської та студентської молоді” та інших, пов’язаних із фізичним вихованням, до захищених. Виступаючи, А.Ігнатович підтримав ідеї головуючого збереження усіх позитивних надбань системи фізичного виховання і спорту України, зокрема сформованої та ефективної мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл та фізкультурно-спортивних товариств і організацій, а також доповів про стан фізичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах.

Завершенням наради стало обговорення питання підготовки до звітно-виборчої генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету України.

photo_Lviv_NOK_01 photo_Lviv_NOK_02 photo_Lviv_NOK_03 photo_Lviv_NOK_04 photo_Lviv_NOK_05 photo_Lviv_NOK_06

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: