У Львові розмалювали пішохідні переходи (фото)

Активісти кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів - безпечне місто» прикрасили пішохідні переходи написами, які будуть спонукати пішоходів бути уважнішими на проїжджій частині, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Цей захід спрямований на формування культури дорожнього руху, адже наша мета - зменшити кількість ДТП, особливо за участю дітей та пішоходів.

Цей досвід ми перейняли у колег з-за кордону. Зокрема, аналогічні малюнки «look left» є на пішохідних переходах у Великобританії.

Ми малюємо два види надписів - для дорослих і для дітей. Для дітей - поблизу дитячих майданчиків і шкіл. Ці надписи більш позитивні, зі смайликами. На усіх інших переходах - звичайні надписи зі стрілочками», - розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії з безпеки дорожнього руху.

IMG_7911 IMG_7938 IMG_7950 IMG_7958 IMG_8028 IMG_8088 IMG_8097

Малюнки з'явилися на Сихові (вул. Зубрівська, вул. Довженка, вул. Чукаріна, проспект Червоної Калини), а також на вул. Стрийській, Княгині Ольги і на вул. Симоненка.

Довідка

«Львів – безпечне місто» - кампанія з безпеки дорожнього руху, метою якої є підвищити безпеку на дорогах міста. Кампанія реалізовується об’єднанням «Самопоміч» за підтримки управління внутрішньої політики ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: