В липні буде випуск 40 водіїв тролейбусів та трамваїв

В цьому місяці закінчують навчання водії тролейбусів та трамваїв. Набір в групи здійснюється на постійній основі, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів Ігор Мельник, керівник навчального центру підготовки та підвищення кваліфікації робітників для виконання робіт з підвищеною небезпекою, набір на навчання водіїв трамваїв та тролейбусів іде через Центр зайнятості.

«Після набору групи люди проходять медичне обстеження, проходять співбесіду і після цього зараховані на навчання. Зараз є 4 групи, 2 з них вже склали іспити і будуть працювати у тролейбусному депо. 2 групи готуються зараз до іспитів і будуть працювати водіями трамваїв у ЛКП «Львівелектротранс», - зазначив Ігор Мельник.

Як розповіла Наталія Кость, заступник начальника відділу професіонального навчання та самоорганізації Львівського міського центру зайнятості, навчання проходить протягом 6 місяців.

«Група складається з 10 осіб. Зараз вже є люди, які бажають почати навчання, але ще не має графіку майбутнього навчання», - додала Наталія Кость.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: