ЛКП «Львівсвітло» проводить установку системи диспетчеризації ліфтів

Зараз в місті йде установка системи диспетчеризації ліфтів, в якій моніторинг всього обладнання відбувається в режимі реального часу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Зараз ми працюємо над установкою системи диспетчеризації. Ці зміни направлені, в першу чергу, на покращення роботи ліфтів, швидкість реагування під час виникнення можливих проблем та економію коштів. Якщо мешканець застряг, диспетчер одразу буде знати, де саме трапилась неприємність та які можливі причини, тому швидко відправить машину. Постійна реєстрація та фіксація всіх подій в системі дає можливість встановити причини несправностей, а також запобігти їх повторенню в майбутньому», - розповіла Марина Строєва, директор ЛКП «Львівсвітло».

Також Марина Строєва наголосила, що головне – це запобігати аварійній ситуації та оперативно допомогти людям.

Нагадаємо, ЛКП «Львівсвітло» прийняло на баланс 957 ліфтів (48%) у Франківському, Шевченківському та частково в Залізничному і Личаківському районах міста.

Довідка

Кількість ліфтів у будинках комунальної власності по районах: Галицький – 31; Франківський – 333; Залізничний – 305; Шевченківський – 525; Личаківський – 173; Сихівський – 645.

Кількість ліфтів, що залишаються на обслуговуванні приватних експлуатуючих організацій: ПП «Компанія «Астра» - 220; ПП «Ліфт-Купе» - 22; ПП «Майстер-Рос» - 196; ПП «Мрія-Ліфт» - 15; ПП «Шифт-ліфт» - 9; ТзОВ «Ліфт-Еко» - 596.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: