У Львові відбудеться «гаражний розпродаж» для військових в АТО

Популярні в Америці домашні ярмарки організують у Львові 8 серпня. Аби зібрати кошти українським воякам у зоні дії АТО, активісти запрошують всіх охочих приносити цінні речі, які лежать без потреби, або ж купити щось цікаве. Окрім «гаражного розпродажу» також відбудеться аукціон речей від зірок шоу-бізнесу.

Після четвертої поїздки з гуманітарною допомогою активістів ГО «Автосотня» та ГФ «Рабів до раю не пускають», стало зрозумілим масштаб потреб наших військових. Тепловізори, прилади нічного бачення, біноклі, засоби індивідуального бачення коштують чимало. Тож аби залучити достатньо грошей для наших вояків, активісти вирішили організувати «гаражний розпродаж».

Аукціоністом виступатиме популярний ведучий Роман Метельський, який спільно з агенцією «Персона грата» запросить зірок долучитись до благодійного аукціону. Хто саме з відомих музикантів та виконавців віддасть на доброчинні торги свої речі, наразі уточнюється. Окрім цього, усі зірки, під час розпродажу, залишать свої автографи на 10 ексклюзивних футболках, які також буде продано з аукціону.

До «гаражного розпродажу» залишається більше двох тижнів. Всім, хто хоче допомогти нашим захисникам у зоні дії АТО, варто приносити речі у пункт збору на вул.Коперника, 46 (1 поверх), або ж у день розпродажу до 16:00 до Палацу мистецтв (вул.Коперника, 17).

Усім благодійникам буде надано звіти і подяки. А охочим придбати ексклюзивні та цікаві речі, варто прийти 8-го серпня з 16:00 до 20:00 у дворик Палацу мистецтв.
Зібрані кошти буде витрачено на потреби військових частин: 24 механізована, 80 аеромобільна, в/в 4114 та А2902. Усю допомогу активісти передадуть «з рук в руки» силовикам у зоні АТО.

ДОВІДКА:

ГФ «Рабів до Раю не пускають» та ГІ «Автосотня» утворились під час Євромайдану для нагляду за органами влади, люстрації посадовців та надання юридичної, охоронної, аналітичноінформаційної допомоги усім потребуючим громадянам. Штаб: (093)7271111. Для ЗМІ: (098)8823565. Аукціоніст: (067) 6759384. E-mail: [email protected]. Сайт: rdrnp.org

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: