У Львові відбудеться конференція про захист родин військовослужбовців

30 липня 2014 року о 13 год. в будинку офіцерів №58 м. Львова (вул. Театральна, 22) відбудеться спільна  конференція Обласного фонду «Солдатські матері - за нову армію», ГО «Майбутнє Батьківщини», ГО Всеукраїнського фонду «Надія армії», Громадське об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» з метою вирішення проблем родин військовослужбовців.

Конференція «Захист родин військовослужбовців» - це зібрання жінок, чиї сини, брати, чоловіки, онуки беруть участь у бойових діях на захист територіальної цілісності  України. На конференцію запрошені жінки не тільки з західних областей, але й делегати зі всіх регіонів України.

Головна мета конференції – виробити такий план дій, що змусить владу вжити всі необхідні заходи задля забезпечення всебічного захисту військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях, та соціального захисту їх родин.

На конференції підніматимуть питання  юридичного та соціального  захисту військовослужбовців, медичного страхування, засобів індивідуального захисту – бронежилетів, касок, збереження робочих місць, вирішення проблем зі сплатою кредитів, компенсації в разі поранення, інвалідності чи загибелі члена родини.

Крім того, обговорюватимуться питання корупції  та фальсифікації  у відомствах Міністерства оборони України.

Грунтуючись на висновках конференції, ми виробимо чіткі вимоги до влади і контролюватимемо їх виконання. Тільки так ми зможемо допомогти родинам учасників бойових дій.

Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у конференції.

Співорганізатори конференції:

 Обласний фонд «Солдатські матері - за нову армію»,

 ГО «Майбутнє Батьківщини»,

 ГО Всеукраїнський фонд «Надія армії»,

 Громадське обєднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

Контактний телефон оргкомітету: 093 530 0055

Ел. адреса: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: