Спортивне свято в таборі „Сокіл” на Золочівщині (фото)

22 липня 2014 року Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та відділенням НОК України у Львівській області за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації у оздоровчому дитячому таборі „Сокіл” (село Сасів Золочівського району Львівщини) відбулося спортивне свято у рамках Всеукраїнської акції „Олімпійське літо”, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

На відкритті заходу виступили та привітали присутніх заступник голови Золочівської райдержадміністрації Роман Сухецький заступник директора обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” Валерій Янюк, головний спеціаліст сектору молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації Андрій Стельмах, директор табору Ірина Андрейко та ін.

Вихованці табору мали можливість позмагатись у змаганнях: з футболу, шашок, легкоатлетичних естафетах, а також стрибках на скакалках.

IMG_0387 IMG_0389 IMG_0393

Загалом до заходу долучилося 90 дітей з табору.

Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”, а також блокнотами, значками та кепками від Львівського відділення НОК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: