За встановленими у Львові атракціонами наглядають

КП «Адміністративно-технічне управління» наглядає, аби атракціони розміщувались у Львові на підставі ухвали ЛМР та укладеного договору оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення атракціонів.

Відповідно до ухвал ЛМР № 440 від 19.05.11 та № 2546 від 18.07.13, у Львові передбачено встановлення 19 атракціонів. У цих ухвалах зазначено їх місце розташування, вид (надувний, пересувний тощо), займану площу, а також інформацію про суб’єкта господарювання, якому він належить.

КП «Адміністративно-технічне управління» перевірило відповідність фактичних площ атракціонів площам, передбаченим ухвалами. В результаті, площі встановлених атракціонів відповідають затвердженим ухвалами розмірам.

Зазначимо, що у випадку виявлення атракціону, непередбаченого ухвалами ЛМР, його власнику скеровується вимога щодо демонтажу атракціону. За умови невиконання цієї вимоги, суб’єкту господарювання загрожує притягнення до адміністративної відповідальності. Відповідно до ст. 152 КУ «Про адмінправопорушення», сума штрафних санкцій становить від 850 до 1700 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: