Cадовий каже, що хвилюється за дітей (відео)

В ніч з п`ятниці на суботу о 23.30 год по будинку на вул. Стрілецька, 1, де проживає міський голова Львова разом з сім`єю, було завдано удару з протитанкового гранатомету «Муха». В цей час у будинку не було нікого. Міський голова Андрій Садовий разом з сім`єю на вихідні поїхав у Карпати. За цим фактом порушено кримінальне провадження. Триває слідство. На місці працюють вибухотехніки та правоохоронні органи. Мер міста наразі версії щодо здійснення такого обстрілу не має, очікує висновків слідства.

«Слава Богу, що нас нікого не було вдома. Надіюсь, що слідство професійно проведе свою роботу. І людина, яка створила цю велику біду, буде знайдена і покарана.

В сьогоднішній ситуації в нашій країні важко давати якусь оцінку. Це зовсім інші реалії життя, бо країна перебуває в стадії війни. Міліція працює, служба безпеки також. Відкрито кримінальне провадження. Думаю, всі зацікавлені в тому, аби якомога швидше ми знали правду, чому так сталось.

Ми тут живемо з березня. Ще багато речей треба доробити. Але іншого варіанту в нас не було.

Постраждали вікна, де є 4 дитячі спальні. Так, як мені розповідали фахівці, що цей снаряд, коли по танках стріляє, він пробиває броню. Потім тисячі дрібних осколків йдуть на ураження. Всередині нічого такого не пошкоджено. Буду робити все можливе, щоб швидше усе відновити, щоб майстри привели усе до пуття. Слава Богу, що снаряд влучив вверх в стінку. Якщо б влучив всередину, а там газ, електрика. Мабуть, частини будинку ми б вже не бачили.

Цілу ніч працювали працівники міліції, спеціальні техніки. Зараз також слідчо-оперативна група працює всередині.

Мені важко сказати, хто б це міг бути. У мене нема людей, з якими я б мав конфлікти особисті. Є принципові розбіжності політичні.

Найбільше хвилювання у мене за родину, за дітей.

З міліцією ми будемо разом працювати над темою додаткових заходів безпеки. Зараз відкрите кримінальне провадження. Думаю, що міліція фахово буде робити свою роботу.

Не було жодних в останньому часі дзвінків, чи смс, чи повідомлень. Я звикло проводжу свою роботу. Так, я не даю вкрасти одне-друге. У нас у Львові я не пригадую, щоб стріляли з ручних гранатометів. Тай в Україні, не враховуючи тої біди, яка є на Сході. Ми живемо в країні, яка воює. Гинуть наші українці, наші львів`яни. Це реалії і з тим треба жити, кожен з нас має це пропустити через своє серце. Це велика трагедія і біда.

Ми останні дні були в Карпатах. Я там залишив Катерину з дітьми. У понеділок я маю бути у відрядженні. У вівторок ввечері буду на роботі. Нормальний робочий тиждень», - розповів сьогодні Андрій Садовий, міський голова Львова, після огляду будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: