Порошенко пообіцяв мобілізованим надійний "захист" і розкрив нову тактику АТО

Кардинально нова тактика військових дій учасників антитерористичної операції на сході України дозволяє уникати значних людських жертв.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час візиту до Нацгвардії у c. Нові Петрівці, повідомляє Укрінформ.

"У нас кардинально змінилася тактика наших військових дій, і це можна побачити вже зараз. При звільненні озброєного до зубів Дзержинська нам через диверсійні підрозділи вдалося уникнути величезних жертв – як серед мирного населення, у першу чергу, так і серед військовослужбовців", - зазначив Порошенко.

Також президент підкреслив, що під час звільнення Дзержинська відзначилися спецназ Нацгвардії, полки спецпризначенні ЗСУ та десантники.

За словами Порошенка, свідченням саме зовнішньої агресії проти України, а не внутрішнього конфлікту на сході, є "радісна реакція жителів звільнених міст на визволителів".

"Треба бачити, як зустрічають українських солдатів мешканці звільнених міст і сіл. Так стверджується, що це ніякий не внутрішній конфлікт. Це є Україна, яка боронить свою територію від іноземних найманців", - наголосив Порошенко.

Також президент заявив, що усі військовослужбовці, яких торкнеться нова хвиля мобілізації, отримають нову форму та надійні бронежилети.

"Той хто сьогодні йде у бій, в тому числі по третій хвилі часткової мобілізації, буде одягнений у нову форму, захищений бронежилетами, перевіреними, належного класу захисту, обутий, нагодований і готовий захищати Україну", - заявив Порошенко.

https://twitter.com/olarhat/status/493027580623486976

https://twitter.com/olarhat/status/493026194460524544

https://twitter.com/olarhat/status/492997124804841472

https://twitter.com/olarhat/status/492995512912838656

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: