Учасники руху "Стоп мобілізації" пояснили свою позицію, - заява

"На адресу нашої сторінки лунає дуже багато несправедливих звинувачень від тих, кого, мабуть, дуже «надихають» щоденні новини про смерті наших хлопців на Донбасі", - йдеться у повідомленні сторінки "Стоп мобілізації"

Аби уникнути усіляких кривотлумачень, сторінка «Стоп мобілізації» офіційно заявляє свою позицію.

1. Ми – проти насильної мобілізації цивільного населення, яке є не готове до повномасштабних військових дій

2. Ми – проти перетворення українців на гарматне м’ясо.

3. Ми вважаємо, що воювати повинні тільки добровольці і тільки професіонали.

4. Доки ніхто з вищого військового начальства не покараний за зраду і співпрацю з ворогом – доти ми не маємо морального права вручити життя українських хлопців зрадникам, «кротам» і військовим злочинцям.

5. Ми вважаємо неприпустимим і навіть злочинним залучення цивільного населення до так званої «антитерористичної операції». Ми вважаємо, що «антитерористичну операцію» повинні здійснювати спеціальні підрозділи силових органів, навчені для цих цілей.

6. Ми вимагаємо провести першочергову мобілізацію серед працівників силових та правоохоронних відомств, яких налічується понад 500 тисяч.

7. Ми вважаємо, що настав час послужити Україні тим, хто всі ці роки грабував і знищував її громадян, а саме: співробітники МВС, СБУ, митники та судді.

8. Ми вважаємо, що цивільне населення може бути мобілізоване лише за умов проголошення воєнного стану.

9. Ми вимагаємо, аби високі можновладці на своєму прикладі довели свій патріотизм і першочергово мобілізували своїх дітей та близьких родичів призовного віку. Це значно підніме бойовий дух народу.

10. Ми вважаємо, що ні яку мобілізацію цивільного населення не може бути й мови – доки держава не здатна забезпечити своїх захисників амуніцією, питною водою, взуттям, шкарпетками, спідньою білизною, змінним одягом та елементарними побутовими умовами.

Група «Стоп мобілізації» просить долучитися всіх небайдужих людей, які погоджуються з вище зазначеними постулатами.

Ми ні в якому разі не закликаємо до вчинення протиправних дій!!! Однак народ нікому не повинен дозволити здійснювати свідомий геноцид проти мирного цивільного населення, експлуатуючи почуття патріотизму та обов’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: