У зону АТО доставлено реанімобіль

Картину з морським пейзажем (1х2 м) передав на користь благодійного аукціону екс-симпатик донецьких сепаратистів. Свій подарунок він абсолютно добровільно вручив після тривалої розмови про патріотизм активістам ГФ «Рабів до раю не пускають». Активісти щойно повернулися з шостого виїзду у зону дії АТО з гуманітарною допомогою для наших військових. Цього разу львівські активісти передали значну партію продуктів, медикаментів, засобів захисту та амуніції, а також – реанімобіль українським воякам. Гуманітарну допомогу зібрали для поїздки небайдужі українці та передали громадському формуванню, повідомила прес-служба ГР "Рабів до раю не пускають".

У зоні дії АТО львів’яни не могли залишитись осторонь від подій. Під час відпрацювання інформації щодо прихильників «ДНР» було затримано місцевого поціновувача мистецтва – за активну підтримку самопроголошеної «Донецької народної республіки».

«Із затриманим відбулась тривала і миротворча розмова про любов до України. Після чого «сепаратист» погодився з аргументами активістів, - розповів керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський: «Більше того, дізнавшись про благодійний аукціон у Львові, затриманий вирішив надати одну зі своїх картин».

Більше лотів від «сепаратиста» не буде, бо екс-симпатика ДНР затримано і йому «світить» до 12 років ув’язнення за сепаратизм.

Нагадаємо, перший гаражний розпродаж та благодійний аукціон на підтримку військових в АТО відбудеться у Львові, 8 серпня, у Палаці мистецтв (вул.Коперника,17). Пункт збору речей для аукціону розташований у штабі ГФ «Рабів до раю не пускають» на вул.Коперника, 46, 1-й поверх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: