Терористи мінують передачі й військові отримують не гуманітарний вантаж, а міну, - активіст (відео)

Мешканці Львова та Луганська однаково позитивно ставляться до української армії і максимально хочуть допомогти військовим, які перебувають на передові. Звісно, у місті є три тисячі божевільних, які досі кричать «Росія».

Про це на прес-конференції у Львові заявив представник громадська ініціатива «Допоможи фронту» Сергій Глотов, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Як повідомив активіст, якщо громадськість направляє допомогу військовим у зону АТО, то це обов’язково потрібно узгоджувати із військовими, адже терористи мінують території, навіть ті, які називають звільненими.

«Навіть якщо територія звільнена, там все одно залишаються терористи і зброя, тому обов’язково це треба узгоджувати. Також терористи перехоплюють вантажі і мінують їх, через що військові отримують не гуманітарний вантаж, а міну. Такі випадки теж уже були», - повідомив активіст.

Він також додав, що частина громадських активістів доставляє вантаж у Чугуєв, Ізюм та Маріуполь, однак саме з цих міст допомога часто не доходить до самих військових.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: