Львів’янка Тетяна Клімченко – бронзова призерка молодіжного чемпіонату Європи 2014 року з велосипедного спорту

22-27 липня 2014 року у м. Анадії (Португалія) відбувався чемпіонат Європи з велоперегонів на треку серед молоді віком до 23 років та юніорів.

У престижному виді велосипедних змагань на треку – омніумі (велосипедне багатоборство) представниця Львівщини Тетяна Клімченко стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи серед молоді віком до 23 років!

В командній гонці переслідування на 4 км Тетяна Клімченко разом з подругами по збірній команді України Ганною Соловей (Луганськ), Мартою Терещук (Луцьк) та Оленою Демидовою (Кіровоград) вибороли виборола 5 місце; а в гонці скетч посіла почесне 13 місце.

Вітаємо Тетяну Клімченко та її особистого тренера – Заслуженого тренера України, старшого тренера збірної команди України з велосипедного спорту-трек Ореста Тичка (м. Львів).

У складі чоловічої збірної команди України в Португалії змагалося ще двоє велосипедистів Львівщини: Роман Гладиш (в групі молоді) та Віталій Підківка (в групі юніорів).

Роман Гладиш посів 6 місце у медісоні – парній гонці за очками, 17 місце в гонці за очками та 17 місце в індивідуальній гонці переслідування.

Віталій Підківка виборов 9 місце у командній гонці переслідування серед юніорів та 24 місце в індивідуальній гонці переслідування.

Орест Куценко, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: