Садового просять відновити практику спільного патрулювання міліцією та мешканцями

На ім’я міського голови Львова Андрія Садового надійшло звернення від ради самоорганізації мешканців Сихова, з проханням відновити практику спільного патрулювання працівниками правоохоронних органів та громадянами міста. Окрім цього, вони звертаються до львів’ян з проханням не бути байдужими та зголошуватись до участі у ньому, повідомила прес-служба ЛМР.

«Вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва, обстріл будинку міського голови Львова Андрія Садового, численні повідомлення про замінування об’єктів міської інфраструктури – усе це можна розцінювати як елементи дестабілізації та наступний етап російської агресії щодо України, основною метою якої є розширення географії терору та дестабілізація ситуації в якомога більшій кількості регіонів нашої держави.

На цьому тлі нашим основним завданням є збереження спокою, витримки та підвищення пильності. Львів’яни вже неодноразово демонстрували свою свідомість, високу громадянську відповідальність та ефективність дій у збереженні спокою та миру у нашому місті. Так було, зокрема, під час Революції Гідності, коли у лютому містяни вийшли на патрулювання міста та забезпечили спокій та правопорядок у Львові», - йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: