Відбулося засідання комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації

Комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради 30 липня на своєму черговому засіданні, серед інших питань, розглянула звернення ТОВ "Мінерал" щодо надання дозволу на проведення робіт з ліквідації колишніх шахтно-пускових установок (ШПУ) стратегічних ракет та командних пунктів бойових ракетних комплексів на території Львівської області, повідомила прес-служба ЛОР.

Це, зокрема,  4ШПУ № 580 біля села Корчин Сколівського району (військова частина була розформована у 1983 році), 4ШПУ № 94 біля міста Стрий (військова частина була розформована у 1982 році) та 4ШПУ № 584 біля міста Моршин (військова частина була розформована у 1981 році).

Підприємство бере на себе зобов'язання під контролем Міністерства з надзвичайних ситуацій та відповідних підрозділів обласної державної адміністрації провести демонтаж та утилізацію шахтно-пускових установок, а також привести ці об'єкти в екологічно безпечний стан.

Депутати  вирішили   скерувати  це   звернення   директорові  департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації Олексію Титаренкові та в комісію з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем обласної ради.

Окрім того, депутати розглянули понад двадцять листів та звернень, частину з яких вирішили винести на розгляд чергової сесії. Серед них – три погодження надання в користування мисливських угідь ТзОВ "Блиск-Сервіс МП", Товариству мисливців і рибалок "МГ "Голобутівська дача" та "ТзОВ "Лісівник".

Низку звернень щодо включення об'єктів до переліку першочергових природоохоронних заходів, які фінансуються з обласного фонду охорони природного середовища, депутати вирішили скерувати в департамент екології Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: