Колодій погодив розпорядження про надання одноразової адресної допомоги сім'ям, родичі яких загинули від рук терористів

 Сьогодні голова Львівської обласної ради Петро Колодій погодив розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації «Про виділення коштів», згідно з яким сім'ї, родичі яких загинули під час виконання завдань в умовах правового режиму воєнного стану, здійснення антитериростичних  операцій або від рук агресорів (сепаратистів/ терористів), отримають одноразову адресну допомогу, повідомили у прес-службі обласної ради.

         Відповідно до розпорядження з обласного бюджету виділять 3 млн 494 тис. 500 грн для виплати допомоги 29-и сім’ям загиблих під час АТО у східних областях. Для кожної сім’ї передбачається допомога у розмірі 100 тис. грн без урахування оподаткування.

         Нагадаємо, раніше обласна рада внесла зміни до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян області, відповідно до яких було виділено додатковий фінансовий ресурс в сумі 2 млн 400 тис. грн, що дозволило виплатити по 100 тис. грн без врахування оподаткування 20-и родинам загиблих під час військових подій на сході України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: