В комплексі «Ровесник» успішно завершилася «Школа плавання” (фото)

Вже декілька років Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” успішно співпрацює із оздоровчо-лікувальним комплексом „Ровесник” (село Комарів Сокальського району, поблизу шахтарського міста Червоноград), повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Ось і цього літа, за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації та відділення НОК України у Львівській області, Центр разом з керівництвом табору проводить низку спортивно-масових заходів, одним з яких є „Школа плавання”.

За чотири табірних зміни протягом канікулярного літнього періоду у „Ровеснику” мають змогу оздоровитися та відпочити понад 3 тисяч школярів з різних регіонів України. Протягом всього відпочинку діти мають можливість скористатися басейном для удосконалення своїх навичок плавання, а ті, хто ще не вміє триматися на воді, навчитися плаванню у рамках курсу „Школа плавання”. Завдяки цій програмі кількість дітей, які вміють плавати, зростає щозміни на більш ніж 200 осіб.

30 липня 2014 року, наприкінці ІІІ табірної зміни, представники обласного центру „Спорт для всіх” та Львівського відділення НОК завітали у ОЛК „Ровесник” для організації змагань з плавання за програмою „Школи плавання” та участі у підведенні підсумків спортивної спартакіади ІІІ зміни табору „Ровесник”.

На початку спортивного свята дітей привітали: стипендіат НОК України, учасник трьох зимових Олімпійських Ігор (Сочі, Ванкувер та Турін) санкар Андрій Кісь; заступник директора Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” Валерій Янюк; начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк, директор оздоровчо-лікувального комплексу „Ровесник” Василь Карвацький та ін.

Кращі юні спортсмени табору взяли участь у символічній естафеті з вогнем II Юнацьких Олімпійських ігор, запаливши смолоскип на стадіоні табору.

У масовому спортивному заході взяло участь 870 дітей, які оздоровлюються у „Ровеснику”.

Відтак, переможці та призери табірної спартакіади та змагань з плавання „Школа плавання” отримали свої перші спортивні нагороди з рук олімпійця Андрія Кіся. Діти були нагороджені грамотами Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та сувенірами від відділення НОК України у Львівській області. Також усі учасники, які навчилися плавати, отримали пам'ятні значки „Я вмію плавати!”

Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 002 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 004 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 011 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 012 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 015 (1) Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 016 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 017 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 019 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 021 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 026 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 028 Foto_ШколаПлавання2014_Ровесник 030

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: