Вбивця Бабаєва понесе суворе та справедливе покарання, - Зюбаненко

Я і моя родина висловлюємо щирий жаль з приводу несподіваної втрати – передчасно пішла від нас чудова людина, хороший батько та товариш, талановитий керівник, людина, яка завжди підтримувала український народ не тільки у такий скрутний для нього час, - Бабаєв Олег Мейданович. Здібності та організаторський талант завжди були його невід`ємною складовою. Обіймаючи посаду мера міста Кременчука, Олег Мейданович займався благоустроєм міста, ніколи не був байдужим до людських потреб та проблем. Безліч громадян щиро вдячні йому за людяність та доброту, щире бажання завжди допомогти й зарадити людському горю.

Мені було надзвичайно приємно з ним працювати. Це людина, у якої було чого повчитися.

Звертаюся до родини Олега Бабаєва, до всіх, хто називав його другом, братом, товаришем, до держслужбовців, які провели його в останню дорогу, до мешканців Кременчука та приїжджих, ми всі сумуємо з приводу його передчасної смерті. Моя сім’я також скорбить разом з усіма вами.
Рука невідомого стрілка, переслідуючи чиїсь інтереси, безжально обірвала його життя. Ця втрата змушує нас замислитися про вічне.

Пам'ять про Олега Мейдановича назавжди залишиться у наших серцях. Переконаний, що вбивця понесе суворе та справедливе покарання.
Висловлюю співчуття родині та близьким померлого.

Нехай земля йому буде пухом!

Сергій Зюбаненко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: