Аваков: ЄС і США мусять перейти до масштабної військової допомоги Києву

Європа і США будуть змушені і повинні перейти від політики відстороненості у військових питаннях до повномасштабної військово-технічної допомоги Україні.

Таку думку висловив глава МВС Арсен Аваков у своєму блозі на Українській правді.

За його словами, спочатку такий перехід відбудеться "через поставку техніки, а потім і з залученням військових підрозділів НАТО".

"Питання насправді стоїть дуже гостро - про ризик переростання конфлікту на сході України в третю світову війну. Саме тому такими обережними є дипломати і країни НАТО, виколупуючи останні шанси здорового глузду з підсохлого мозку російського диктатора", - зазначив Аваков.

За його словами, у Європи "і справді немає альтернативи - або спинити Путіна зараз - або спустити події, що відбуваються у нас, на гальмах компромісу і точно знати, що з ними завтра буде те ж, що зараз коїться в Україні".

"Причому це завтра буде не фігуральним, а в самий найближчий час. І рецидив буде жорсткіше", - зазначив глава МВС.

"Європа і США будуть змушені і повинні перейти від політики відстороненості у військових питаннях до повномасштабної військово-технічної допомоги Україні. Спочатку через поставку техніки, а потім і з залученням військових підрозділів НАТО", - заявив Аваков.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: