Кличко просить міліцію розібратися з ситуацією на Майдані

Київський міський голова Віталій Кличко вимагає від начальника київської міліції Олександра Терещука захистити працівників комунальних служб, що прибирають на Хрещатику

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі столичного мера.

«Більшість киян вимагають порядку і безпеки в центрі міста. Те, що тут відбувалося останнім часом - кримінал. Напади, стрілянина, вибухи, спроби захоплення чужого бізнесу. Це - повна дискредитація ідеалів того Майдану, на який вийшли восени українці», - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що сьогоднішні заворушення на Майдані неприпустимі. За його словами, столична влада довго вела переговори, переконувала та вмовляла людей, які живуть на Майдані.

«А ці громадяни говорили з позицій - не підемо і все, привезіть нам холодильник, туалет або ще щось. Це - боротьба за демократію? Коли йде війна на Сході, коли треба будувати країну, працювати, а хтось приватизував собі центр Києва та диктує умови. Тим більше, що основні вимоги, за які стояв Майдан, - виконані. Відбулися вибори президента, відбудуться дострокові вибори парламенту. Сьогодні треба працювати, а не ганьбити ідеї Майдану та країну!» - підсумував Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: