Гравці ФК «Шахтар» відвідали родинний дім «Покрова» у Львові

 Сьогодні частина футболістів команди «Шахтар», яка прибула до Львова на матч з ФК «Металіст», відвідали родинний дім «Покрова», розташований за адресою: вул. Дорога Кривчицька, 19, повідомила прес-служба ЛМР.

До 40 дітей-вихованців родинного дому завітали Олександр Гладкий, Василь Кобін та В'ячеслав Шевчук. «Гірники» із задоволенням пройшлися з екскурсією будинком, поспілкувалися з дітьми та відповіли на їхні запитання.

Не обійшлося без футболу: футболісти провели у дворі своєрідну тренувальну сесію, продемонстрували кілька трюків. Були й подарунки: кожна дитина отримала на згадку фірмовий шарф команди. Крім того, гравці подарували сімейному будинку 15 м'ячів, щоб юні футболісти могли відточувати свою майстерність.

На завершення візиту футболісти запросили вихованців «Покрови» на відкрите тренування перед матчем із «Металістом», яке відбудеться 8 серпня на «Арені Львів», а також безпосередньо на сам матч 9 серпня. Частина дітей зможуть не тільки повболівати на трибунах стадіону, а й отримають можливість вийти на поле перед поєдинком за руку із футболістами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: