Саакашвілі у Львові помолився за територіальну цілісність України та Грузії

Сьогодні у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла відбулося Богослужіння, присвячене 6 річниці початку війни між Росією та Грузією. На Богослужінні був присутній екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі та мер міста Андрій Садовий. Присутні провели заупокійну молитву і запалення свічок у пам’ять про загиблих у військових діях російсько-грузинської війни. Також відбулася молитва за загиблих грузинських та українських солдатів і за територіальну цілісність України та Грузії.

8 серпня виповнюється 6-та річниця вступу російських військ на територію Грузії, у ході якого відбулися збройні конфлікти на території Абхазії та Південної Осетії.

Нагадаємо, сьогодні також о 15.30 год. Михаїл Саакашвілі прочитає відкриту лекцію для студентів та громадських активістів. Лекція на тему «Реформи. Досвід Грузії» відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202). Вхід – лише для зареєстрованих учасників. Представники преси зможуть відвідати відкриту лекцію, представивши редакційне посвідчення.

Також о 16.45 год. в УКУ на вул Козельницькій, 2а у трапезній відбудеться засідання експертного клубу «Самопоміч» за участю Михаїла Саакашвілі. Вхід на засідання – лише за запрошеннями. Представники преси зможуть відвідати засідання, представивши редакційне посвідчення. Зустріч організовує «Експертний клуб «Самопоміч» у співпраці із Львівською бізнес-школою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: