Садовий розповів, як бачить проведення реформ

Сьогодні, 8 серпня, Львів відвідує екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі. Так, спільно з міським головою Львова Андрієм Садовим, він взяв участь у прес-конференції, що відбулась біля Гарнізонного храму св. ап. Петра та Павла, де незадовго до цього відбулось Богослужіння, приурочене 6 річниці початку війни між Росією та Грузією.

Зокрема, мер Львова Андрій Садовий розповів, чому в Грузії стали можливими реформи та від чого залежить успіх країни у впровадженні новацій.

«У Грузії був сильний лідер. Столиця й усі міста були разом і спільно робили реформи. Тож дуже важливо, щоб наша українська влада розуміла, що реформу не можна зробити з централізованого пункту. І повинна бути єдина команда в країні, яка має це робити. І дуже важливо, щоб та команда Саакашвілі, яка сьогодні працює з центральними органами влади, бачила ситуацію з міст, щоб можна було це все коригувати і щоб ми могли це робити разом. Бо для нас – це або життя, або смерть, так само, як і для Грузії. Якби не сила Президента Саакашвілі, невідомо, де була б зараз Грузія. Він присвятив своє життя, поклав своє здоров’я для цього. І сьогодні він готовий робити таке ж для України. А Львів, реформи, Україна – це для нас усе життя сьогодні», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: