Загинуло ще троє військових із Львівщини, - Ситник

Львівська ОДА звертається до організаторів фестивалю "Захід Фест" перенести його проведення аж до повної перемоги Української Армії на східних теренах над російським окупантом. Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник
На Львівщині 7-8 серпня дні Жалоби та відбуваються похорони наших воїнів - Кирила Андреєнка у м. Львові (07.08.2014 р.) та Віталія Остяка у м. Винники - с. Чишки (08.08.2014 р.). Водночас маємо нове горе, за попередньою інформацією від військових сьогодні загинуло ще 3 наших хлопці Герої із Львівщини. Фактично кожен День зараз є сороковинами за тими хто загинув у червні-липні.

Не час зараз на танці, веселощі та річища пива. Коли одні кладуть свої голови за Україну, іншим пора бути смиреннішими і обходитись без веселощів.

За наявною в ЛОДА інформацією, у період 8-10 серпня 2014 р. у с. Родатичі на території приватного відпочинкового комплексу "Чарівна долина" відбудеться фестиваль "Захід Фест". Його організатором на теренах України є ТОВ "Моноліт Плюс". Участь у заході планують взяти близько 20 тис. осіб.
Місцеві громади Городоччини теж вимагають припинення фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: