Бубці подякували із США (фото)

Цими днями незмінний головний редактор унікального українського спортивного видання – журналу «Наш спорт», редакція якого цьогоріч відзначає свій 50-літній ювілей, Омелян Твардовський отримав Подяку від президента НОК України Сергія Бубки.

Варто зауважити, що ось уже півстоліття поспіль це українське спеціалізоване видання друкується й тішить своїх читачів далеко за межами України. Журнал “Наш Спорт” видається у містечку Випені поблизу американської столиці як орган українського спортово-виховного товариства “Чорноморська Січ”. Здається, що жодне українське періодичне видання спортивної тематики не має такої давньої й неперервної історії.

Як значиться в листі від О. Твардовського: «Прошу ласкаво подякувати ініціаторам приємної для мене Подяки, за визнання нашої дуже нелегкої спортової діяльності тут, далеко за Океаном. Повірте, нам на чужині, хоч і відносно вільній та багатій, приходиться важко працювати, щоб втримати спортовий рівень і особливо справжню українську ідентичність. Переживаємо кризову ситуацію в Україні і по наших силах діємо американськім довкіллі. Теж молимося за волю і долю нашої дорогої Батьківщини! Віримо, що усе закінчиться перемогою Рідного Народу!».

IMG_0828

Оксана Вацеба, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівькій області 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: