У Львові відновлять «чорний список» водіїв

Керівники автотранспортних підприємств міста Львова до 15 серпня напрацюють критерії внесення водіїв до так званого «чорного списку». Такої домовленості досягнуто під час засідання робочої групи за участі керівництва управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради та керівників АТП, яке відбулось за ініціативи ГО «За якісний транспорт».

Про це повідомила прес-служба ГО «За якісний транспорт».

Під час наради також домовлено про те, що уже за цими критеріями до 20 серпня кожне АТП складе свій список водіїв, які «прославились» від часу запровадження у Львові нової транспортної мережі – від 1 січня 2012 року.

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка додав, що такий список буде у кожного АТП, однак чи буде такий список оприлюднюватись у медіа – наразі не вирішено, оскільки водії посилаються на захист своїх персональних даних.

Активісти ГО «За якісний транспорт» запропонували, щоб керівники АТП обмінялись між собою переліком злісних водіїв-порушників із метою недопущення прийняття на роботу таких водіїв на інше АТП. Натомість частина керівників АТП виступила категорично проти такої ідеї, заявивши, що обмінюватись переліком водіїв-порушників між собою – це неправильно, адже підприємства і так мають відповідні вільні вакансії.

Розгляд цього питання буде продовжено під час наступного засідання робочої групи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: