Діти з порушеннями функцій слуху побували в літньому оздоровчому таборі (фото)

Впродовж 11 днів група дітей з порушеннями функцій слуху, які перебувають на обліку у львівській громадській організації батьків і дітей з вадами слуху «Дзвін», побувала у реабілітаційно-оздоровчому таборі у санаторії «Стожари» (смт. Східниця Львівської області). Табір був організований за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради, в рамках реалізації плану соціальних заходів у 2014 році.

«28 дітей з порушеннями функції слуху та батьки, які займаються їх реабілітацією, успішно оздоровились на курорті Східниця: отримали консультацію лікаря, пили джерельну воду, приймали фізіотерапевтичні процедури, масаж. Завдяки оздоровленню, діти з порушеннями функцій слуху матимуть змогу проходити реабілітацію протягом року, не пропускаючи занять через хвороби», - розповіла координатор табору ГО «Дзвін» Алла Сапожникова.

Табір проводився під керівництвом спеціалістів (2 сурдопедагоги і музичний керівник). Протягом дня спеціалісти займались з дітьми слухо-мовною реабілітацією (музичні тренінги, заняття з розвитку зв'язного мовлення, предметно-практичні заняття з розвитку дрібної моторики, спортивні естафети, конкурс краси для дівчат, хлопців). Наприкінці табору діти виступили з концертною програмою, під час якої розповідали вірші, танцювали, співали пісень. Після концерту батьки для дітей поставили виставу «Коза-дереза».

«Останнім часом ми щорічно намагаємось підтримувати проведення літнього табору для дітей з порушеннями функцій слуху громадської організації «Дзвін». Бо розуміємо необхідність і корисність проведення таких заходів, адже діти в колі одноліток, в рекреаційній зоні цікаво і з користю для фізичного й духовного здоров’я проводять час», - зазначив в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

tabirdzvin1 tabirdzvin2 tabirdzvin3 tabirdzvin5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: