На Львівщині створено антикризовий штаб оперативного реагування

ПАТ «Львівгаз» створив антикризовий штаб оперативного реагування, який буде відповідати за надійне та безпечне постачання газу споживачам Львівської області в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. До його складу увійшли провідні фахівці підприємства, які здійснюватимуть постійний контроль над газовим господарством регіону, повідомила прес-служба підприємства.

Із 13 серпня 2014 року на території Львівської області почали діяти вісім пунктів оперативного реагування.Головний координаційний штаб розташовано у Львові на території підприємства ПАТ «Львівгаз» за адресою вул. Золота 42. Водночас, у регіонах штаби оперативного реагування будуть діяти на філіях підприємства.

«Опалювальний сезон 2014 – 2015 років може бути непростим, як для нашого регіону, так і в цілому у державі. Щоб уникнути непередбачуваних ситуацій в області було створено оперативний штаб.Його робота спрямована на те, щоб надавати мешканцям вчасну інформацію та приймати оперативні рішення в разі виникнення надзвичайних ситуацій» - зазначив в.о. головного інженера ПАТ «Львівгаз» Ігор Павлів.

Він також додав, що на підприємстві створено аварійний запас відповідних матеріалів для оперативної роботи газової служби під час надзвичайних ситуацій. А також у цілодобовому режимі  діє аварійно-диспетчерська служба «104», яка має відповідно підготовлений персонал, спорядження та забезпечена спеціалізованим автотранспортом.

«Антикризові штаби ПАТ «Львівгаз» працюватимуть у цілодобовому режимі. У випадку виникнення надзвичайної ситуації, споживачі підприємства можуть повідомити про неї антикризовий штаб через аварійну газову службу, за телефоном - 104» - додав Ігор Павлів.

Окрім цього, більше інформації про роботу штабу та про те, як зв’язатися з його спеціалістами можна отримати на офіційному сайті ПАТ «Львівгаз» за адресою http://www.lvivgaz.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: