На Львівщині впіймали «горе-шумахера» на «Ауді» з «перебитим» номером кузова (фото)

На Львівщині виявили легковик «Ауді» з «перебитими» номерами агрегатів, а у салоні автівки - знайшли пристрій для вживання наркотиків та використані шприци. 

Сьогодні близько шостої години ранку порушник промчав на чималій швидкості повз стаціонарний пост ДАІ у селі Зимна Вода. Працівники дорожньо-патрульної служби намагались зупинити «горе-шумахера», проте він «зігнорував» вимогу правоохоронців та поїхав у напрямку Львова.

Така поведінка викликала неабиякі підозри, тож працівники ДАІ одразу ж повідомили про втікача своїм колегам.

Білу «Ауді» із київськими номерами «перехопили» на вулиці Городоцькій. Там порушник уже вдруге не зупинився на вимогу працівників Державтоінспекції, тож вартові доріг вирушили слідом за ним.

Утікач влаштував шалені перегони містом, та, зрештою, вилетів на околиці Львова – вулицю Хмельницького, а звідти – на трасу «Київ-Чоп».

Порушник мчав у напрямку Буського району. Доїхавши до стаціонарного поста ДАІ у селі Великосілки, де на нього вже очікували правоохоронці, керманич «Ауді» несподівано розвернувся та рушив у іншому напрямку.

Працівники ДАІ, які переслідували втікача, неодноразово зверталися до нього із вимогою зупинитися, попереджали про можливість застосування вогнепальної зброї. Втім, порушник і не думав припиняти ці «перегони».

Впіймали «горе-шумахера» неподалік міста Кам’янка-Бузька. Намагаючись утекти, порушник навіть протаранив службове авто, тож правоохоронцям довелося стріляли по колесах, аби зупинити невгамовного водія.

До місця події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці встановили, що за кермом легковика «Ауді» був 31-річний мешканець Тернополя. Молодик і раніше мав проблеми із законом через наркотики.

У салоні іномарки знайшли використані шприци та пристрій для вживання «дурману».

Під час перевірки транспортного засобу, правоохоронці також виявили, що номер кузова цього авто - із явними ознаками підробки. Тож є підозри, що порушник керував так званим «автомобілем-двійником».

Наразі у міліції з’ясовують усі обставини події. Триває перевірка.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: