Батенко відновить могилу Бандери

Депутат Львівської обласної ради Тарас Батенко висловив стурбованість з приводу руйнування могили Степана Бандери у Мюнхені та заявив про свою готовність відновити могилу Героя України у Німеччині.

"Напередодні святкування Україною дня її Незалежності, весь світ сколихнула новина про вандалізм, скоєний над могилою справжнього Героя своєї Батьківщини Степана Бандери! Вже впродовж багатьох місяців російські гради, буки, міни та бойовики нищать українську землю та її синів. Тепер,  зло, виплекане карликом-президентом,  вирішило познущатись над могилою Бандери.  Та впевнений, це останні кроки агонізуючої влади диктатора! Бо коли світ відвернувся, Україна непохитно відстоює свою цілісність, і навіть власний народ починає прозрівати, останнє, що може зробити загнаний у кут щур - відпльовуватись жовчю!", - зазначає Тарас Батенко.

"Я готовий профінансувати роботи по відновленню могили Степана Бандери. Переконаний, сотні українців готові також долучитись до цієї ініціативи. Це буде наша відповідь ворогу української національної ідеї", - додав він.

За його словами, українська громада не допустить таких провокацій у майбутньому, бо здатна, при потребі, забезпечити цілодобову охорону могили Степана Бандери у Мюнхені.

Крім того, на думку Тараса Батенка, сьогодні варто подумати над тим, що настав час перепоховати С. Бандару та Є. Коновальця на рідній землі, за яку вони віддали життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: