На Львівщині обирають депутата Добротвірської селищної ради

В неділю, 17 серпня, відбудуться проміжні вибори депутата Добротвірської селищної ради Кам’янка-Бузького району. За повідомленням начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, балотується на цю посаду троє кандидатів: Петро Яловицький, 17.05.1976 р.н., Наталія Олійник, 15.06.1965 р.н. і Богдан Браташ, 18.03.1971 р.н. Усі кандидати – самовисуванці, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Проміжні вибори призначені Добротвірською селищною виборчою комісією у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Добротвірської селищної ради Анатолія Горбачова, який був обраний у виборчому окрузі № 17, пов’язаним з його смертю, керуючись частиною п’ятою статті 14 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”.

Відповідно до норм, затверджених постановою ЦВК від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також впроваджено заходи щодо забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації передав попередні та уточнені списки виборців Добротвірській селищній територіальній виборчій комісії. Кількість виборців, включених до попереднього та уточненого списків виборців, становить 1392 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: