Активісти знову проведуть гаражний розпродаж

У Львові проведуть ще один благодійний захід для збору грошей для українських військових

Цього разу «гаражний розпродаж» відбудеться у новому форматі, повідомляєЕспресо.TV.

Акцію проведуть 30 та 31 серпня активісти з «Рабів до раю не пускають», «Автосотні самооборони» та Роман Метельський у Львові.

На заході планують аукціон лотів від зірок шоу-бізнесу, інтерактиви, розпродаж оригінальних і корисних речей та різноманітні майстер-класи.

Усі зібрані кошти буде витрачено на потреби військових частин: 24 механізована, 80 аеромобільна, в/ч 4114 та А2902. Усю допомогу активісти передадуть «з рук в руки» силовикам у зоні АТО.

Прийняти участь в розпродажі та аукціоні можуть усі охочі.

Керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» та ГО «Автосотня» Іван Спринський зазначив: «Важливо, що за усі зібрані кошти буде куплений транспорт або амуніція та буде передано не тиловикам, а безпосередньо військовим, що на передовій».

Перший «пілотний» проект організований в підтримку військовим у зоні АТО показав, що багатьом львів’янам небайдужа доля захисників вітчизни.

За підсумками «першого гаражного розпродажу» зібрано 17841грн., з яких було витрачено 5400 грн. на 4 метало-детектори; 3800 грн. – на прилад нічного бачення; 900 грн. – на 2 розвантажувальних жилети; 1970 грн. – на 4 комплекти форми; 1800 грн. – на бінокль 16-х (16-ти кратний) 2000 грн. – на бінокль 20-х (20-ти кратний).

З коштів благодійного  розпродажу також придбали взуття та форму на 2941 грн. + 10 PLN. Усе придбане та зібране буде доставлено в зону АТО активістами «Рабів до раю не пускають» та «Автосотні» найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: