У Львові знову надходять повідомлення про замінування будівель

У суботу, 16 серпня, невідомі повідомили про 2 замінування: ТЦ «Магнус» (вул. Шпитальна, 1) і ТОЦ «Інтерсіті» (проспект В.Чорновола, 67). Жодних вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висували. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологами провели обстеження всіх приміщень та прилеглих територій – вибухових пристроїв не знайдено.

16 серпня о 14.42 год. невідома особа на телефон служби охорони Торгового центру «Магнус» (вул. Шпитальна, 1) повідомила про замінування будівлі торгового центру. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …», у складі 38 осіб та 11 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгового центру виведено на безпечну відстань близько  250 осіб – відвідувачів та персонал ТЦ «Магнус». Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території – вибухового пристрою не виявлено.

Роботи завершено о 16.40 год. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Також 16 серпня о 15.19 год. невідома особа на телефон адміністрації ТОЦ «Інтерсіті» (проспект В. Чорновола, 67) повідомила про замінування будівлі торгово-офісного центру. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …», у складі 28 осіб та 11 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгово-офісного центру виведено на безпечну відстань близько 50 осіб відвідувачів та персоналу ТОЦ «Інтерсіті». Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень ТОЦ «Інтерсіті» та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявлено.

Роботи завершено о 19.00 год. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: