Львів’ян знову закликають допомогти бійцям на Ярмарку смаколиків

У неділю, у День Незалежності, з 15:00 год. вдруге відбудеться «Ярмарок смаколиків» у Парку культури. Виручені кошти підуть на допомогу військовим.

Як зазначають організатори, у минулі вихідні така подія дозволила зібрати 22,5 тис. грн., на котрі вже замовлено речі для доукомплектування 50 бійців 2-го батальйону 24-ї бригади. Зважаючи на успіх першого ярмарку та бажання забезпечити хоча б роту бійців найнеобхіднішим, було прийнято рішення ще раз організувати подію.

«Ми провели такий захід, і зрозуміли, що він цікавий як і для покупців, так і для пекарів. Мотив залишається незмінним, але ми постараємося покращити рівень проведення ярмарку та заохотити більше пекарів та відвідувачів», – розповіла співорганізатор проекту Юліана Романишин.

У першому ярмарку взяло участь 28 львів’янок, які полюбляють пекти, а захід відвідало більше 1000 поціновувачів солодкого. Цього разу організатори сподіваються залучити ще більше пекарів і відвідувачів. Для цього будутьпроведені кулінарні майстер-класи та живі концерти.

«Хоча ми цього року святкуємо 23-тю річницю Незалежності, фактично ми ще досі виборюємо її. Саме тому, зокрема у цей день, ми повинні максимально долучитися до боротьби за нашу волю, допомогти тим, хто її відвойовує для нас. «Ярмарок смаколиків» – одна з можливостей зробити це у приємний і корисний спосіб», - зауважилаХристина Пархуць, головний адміністратор Парку культури.

Організатори акції запрошують усіх, хто любить пекти, зголошуватися за тел: 093 671 50 37 або у мережі Фейсбук на сторінці Парку культури

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: