Швидкі Львова обладнали GPS-навігацією

55 машин Львівської станції швидкої медичної допомоги обладнано GPS-навігацією. Львівщина стала першою областю в Західній Україні, де відтепер всі машини невідкладної допомоги обладнані пристроями супутникового зв’язку, повідомляє ГУОЗ ЛОДА

За словами головного лікаря станції швидкої медичної допомоги Наталії Поважук, завдяки ним медики оперативніше реагуватимуть на виклики, оскільки у центральній диспетчерській завжди  знатимуть, в якому районі міста чи області вони перебувають. Це важливо, оскільки вдасться зекономити час на пошуки оперативної бригади, яка знаходиться поблизу місця, де потребують допомоги. За цією системою працюють станції “швидкої” у Харкові, Донецьку, Запоріжжі.

 «Ця система суттєво покращить нашу роботу, - зазначає Наталія Поважук. - Це потрібно було зробити давно, але бракувало грошей — доводилося закуповувати медикаменти та інші необхідні прилади».

 Прилади супутникового зв’язку придбані за позабюджетні кошти. Наявність GPS-навігації у машинах швидкої допомоги надзвичайно актуальна і важлива у наш неспокійний час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: