У Львові пройде конкурс «Велопрацедавець – 2014»

Конкурс «Велопрацедавець» вперше проводитиметься у Львові в межах Європейського тижня мобільності, який пройде 16-22 вересня. Конкурс відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси та установи, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Подавайте заявки та отримуйте широке визнання велоспільноти Львова та заохочувальні призи. Заявки приймаються з 20 серпня до 20 вересня 2014 р. Оголошення переможців відбудеться 22 вересня», - зазначають організатори.

Переможцем може стати той працедавець, який створив найкращі умови для працівників-велосипедистів компанії чи організації та клієнтів, які приїжджають на велосипедах.

Серед критеріїв відбору - наявність і якість велостійок, додаткових зручностей для велосипедистів (душ, переодягальні), відсоток велосипедистів до загальної кількості працівників, всіляке заохочення їзди на велосипеді та бонуси для велосипедистів від компанії. Заявку може подати будь-який працівник компанії за згодою керівництва.

«Конкурс «Велопрацедавець» уже вп’яте проводиться у Києві та довів свою ефективність і доцільність. Ця акція спрямована заохотити працедавців створювати кращі умови для своїх працівників і клієнтів, які користуються велосипедом, таким чином заохочуючи їх частіше пересуватись цим видом транспорту. Це також можливість для компанії підняти свій корпоративний імідж та зробити внесок у покращення якості життя у місті. Адже відомо, що збільшення частки велосипедистів позитивно впливає на життя у цілому місті, а їзда на велосипеді позитивно впливає на здоров’я людини», - розповідають організатори.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті www.mobility.lviv.ua

Пряме посилання:  http://mobility.lviv.ua/bike-employer/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: