Зручність: у День Незалежності рух трамвайних маршрутів №№ 2, 9, 10 буде змінено

У неділю, 24серпня, у зв’язку із проведенням «Параду трамваїв», з 11:30 до 15:30 курсування вагонів маршрутів №№ 2, 9, 10 на ділянці вул. Руська – Пл. Ринок буде припинено. У вказаний період часу трамваї курсуватимуть за такими напрямками:

Маршрут № 2: вул. Пасічна – вул. Франка – вул. Вітовського – вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. Пасічна.

Маршрут № 9: Залізничний вокзал – вул. Вітовського – вул. Ів.Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – Залізничний вокзал.

Маршрут № 10: вул. Пасічна – вул. Ів.Франка – вул. Вітовського – вул. Київська – Залізничний вокзал – вул. Дорошенка – вул. Пасічна.

Враховуючи те, що з 12:00 до 15:00 на площі Ринок проходитиме виставка трамваїв, ЛКП «Львіелектротранс» просить вибачити за тимчасові незручності та  просить мешканців подбати про особисту безпеку під час заходу, оскільки у напрямку вулиці Личаківської трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом.

«Ми також закликаємо львів’ян, які мають класичні однострої, долучитися до проведення заходу. Детальніше ви можете дізнатися про це на нашій сторінці у facebook https://www.facebook.com/Lvivelectrotrans» -- розповіла речник ЛКП «Львіелектротранс» Ольга Бачинська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: